Cauli Cars

Bel vrijblijvend voor een prijsopgaaf: 06-51997144

Financiering


Lenen op maat
Lenen op Maat is een onafhankelijke specialist in kredietverlening. Bent u op zoek naar financiële ruimte voor uw nieuwe auto, keuken, serre of badkamer? Of wilt u uw huidige leningen voordeliger maken? Dan bent u bij Lenen op Maat aan het vertrouwde adres. Wij zorgen ervoor dat uw lening wordt afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie. Daarnaast zorgen wij er voor dat uw dure leningen worden over gesloten tegen een aantrekkelijke rente waarmee uw maandlasten verlaagd kunnen worden.

Veilig
De hoogte van het krediet wordt door Lenen op Maat afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie. Zo wordt u altijd getoetst bij het BKR. Daarnaast is het mogelijk uw lening te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Betrouwbaar
Lenen op Maat is onafhankelijk en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en beschikt over een vergunning bij de AFM. Natuurlijk werken wij uitsluitend samen met erkende kredietverstrekkers.

Makkelijk
Nadat wij met u de lening telefonisch hebben doorgesproken komt de adviseur van Lenen op Maat persoonlijk bij uw langs om alles voor u te regelen. U hoeft dus niet langs uw eigen bank of tussenpersoon.